Bărbații îşi doresc aceste lucruri de la femei, însă ce oferă în schimb?

Când un bărbat declară că vrea să facă dragoste cu mine, probabil e convins că m-a făcut extrem de fericită. Doar, e unicul care mi-a făcut această ofertă extraordinară.

Ei bine, să zicem că nu sunt împotrivă (sunt şi eu om viu), însă aici vine partea cea mai distractivă, și anume calculul profitului pe care-l obține fiecare dintre părți.

Ce vrea de fapt bărbatul de la mine:

Să arăt bine la orice oră de zi şi noapte, să am pielea curată, bronzată, epilată în toate zonele strategice, cu manichiura şi pedichiura îngrijită, părul șic. În caz contrar – nu eşti feminină şi frumoasă.

Să am posteriorul şi sânii fermi. Să fiu educată, să pot menține o conversație despre noul atacant de la cea mai renumită echipă de fotbal sau despre existențialismul lui Jean-Paul Sartre. În caz contrar – de ce ai mai face dragoste cu mine.

Şi desigur, să câștig suficient pentru a întreține un apartament separat (pentru că ne vom întâlni la mine, aşa e mai comod), să-mi asigur un trai decent, să-mi pot plăti stiliștii şi cosmetologii. Să ajungi cumva în situații dificile şi să ceri bani de la bărbat, nu, e interzis, pentru că imediat eşti o scorpie mercantilă care încearcă să trăiască pe cont străin.

Să port cea mai sexy lenjerie intimă, la orice oră, doar nu știi în ce moment i se aprinde pofta, iar lenjeria simplă, desigur, nu-l excită, îi poate provoca o traumă psihologică.

Să gătesc gustos – ce femeie eşti dacă nu știi să-ţi hrănești bărbatul.

Să desigur să nu-mi lipsească simțul umorului, pentru a-l distra şi amuza, doar nu-şi dorește alături o “mătuşă” plictisitoare.

Şi e foarte important ca empatia mea să ajungă la nivelul telepatiei. Cu o singură mișcare a sprâncenelor să înțeleg ce vrea. La timp să-l laud, să-l încurajez, să-l sprijin şi atunci când nu-i în toane bune, să nu-i apar în faţă.

Să cer aceleași lucruri în schimb – nu, nu se cuvine, doar e bărbat ce nu știe cuvintele iubirii.

Şi, desigur fără reproșuri. Flori? Bani aruncați în vânt, dragă! Uită de ele!

Deasemenea trebuie să-mi pot controla cu pricepere corpul, să iubesc toate tipurile de sex. Ciclu menstrual şi dureri de cap? Niciodată! Trebuie să-ţi apară pofta de la o singură atingere şi nu cumva să încerci să simulezi orgasmul, pentru că el e zeul sexului, iar tu frigidă, odată ce nu ai simțit nimic cu el.

Să fii geloasă, e interzis. El doar e un bărbat liber, nu proprietatea cuiva. Cu cine vrea, cu aceia doarme. Eu, de altfel, cu alții nu ar trebui să mă întâlnesc, doar nu sunt o ușuratică.

Ce ar mai fi? Să fiu afectuoasă, blândă, dar să nu insist cu îmbrățișări, să nu-l sun în timpul nopții, să nu vin la el fără să anunț, să nu-mi doresc căsătorie, să nu-i fac cunoștință cu mama. Cu alte cuvinte, să fiu o PRINȚESĂ!

Bine, sunt de acord. Şi cu posterior ferm, cu empatie, lenjerie sexy, supe şi orgasm. Toate acestea oricum fac parte din viaţa mea.

Doar că tu dragule, ce-mi oferi tu, în schimb?

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!