13 sfaturi despre iubire de la psihologul Mihail Labkovsky. Învață din ele!

Pentru cei care sunt în căutare:

1.Dacă nu te simți confortabil cu un bărbat la prima, a doua, a treia întâlnire, la a patra nici nu mai merge. La prima întâlnire, bărbatul se prezintă în cel mai bun mod și dacă deja nu-ți place să fii cu el, din această relație nu va ieși nimic bun.

2.Dacă vrei să te căsătorești nu te mai gândi la asta. Persoanele sănătoase au necesitatea de a iubi. Cu această nevoie firească femeia îşi găsește bărbatul care o iubește.

3.Cu bărbații căsătoriți nu ar trebui să comunici. Nu-ți pierde timpul. Bărbatul căsătorit nu are nevoie de soție, el are deja una acasă.

4.În ceea ce privește femeile tinere, frumoase, de succes care nu-şi pot găsi un partener, pentru că se presupune că au standarde înalte – de fapt, nu e decât incapacitatea şi frica de a avea o relație.

Pentru cei care sunt într-o relație:

5.Dacă eşti într-o relație de mai mult timp, iar bărbatul nu e gata să întemeieze o familie, atunci e momentul să-i spui “adio”. Desigur, cu binișorul.

6. Orice femeie – și subliniez acest lucru – orice femeie care stă acasă ani de zile și se preocupă doar de copii şi gospodărie, degradează. E inevitabil. În cele din urmă, bărbatul se simte plictisit alături de soție şi începe s-o considere prostuță, iar până la divorț e doar jumătate de pas. Și observați, că de la început bărbatul nu a insistat, ea cu bucurie și bătând din palme a decis să stea acasă.

7.Dacă te simți tensionat lângă el, pur şi simplu despărțiți-vă. Nu-ți fie teamă să rămâi singură. Nici un bărbat în această lume nu merită să te distrugi pentru el, să-ţi neglijezi dorințele sau necesitățile. Nici unul.

8. Totul e simplu: el este – aşa cum este. Tu ești – așa cum eşti. Ori vă simțiți bine împreună, ori e necesar să vă despărțiți. Şi ar fi bine să faceți aceasta înainte de a avea un credit ipotecar și trei copii.

9.Cel care este sănătos mintal, nu-şi neglijează sentimentele și întotdeauna se alege pe sine. Nici dragostea, nici frumusețea nu au nevoie de sacrificii. Iar dacă au, atunci nu e povestea ta. Fugi. Nu există obiective pentru care merită să înduri ceva într-o relație.

Pentru toţi:

10. O persoană normală nu continuă o relație în care nu este respectată. De fapt, ea nici nu începe această relație.

11.Dacă nu-ţi place atitudinea lui faţă de tine, îţi face ceva neplăcut – îi spui despre aceasta o singură dată. Dacă lucrurile rămân neschimbate – adio!

12.O iubire sănătoasă e despre cât eşti de fericit.

13.Oamenii care nu se iubesc pe sine, nu-l vor putea iubi nici pe celălalt, de aceea un cuplu fericit din ei nu va ieși.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!