Cum recunoști un bărbat zgârcit? 7 semne care îţi vor spune acest lucru…

Dacă omul e zgârcit, e zgârcit în toate – în bani, cuvinte, grijă, iubire, atenție.

Iată 7 semne ale unui bărbat zgârcit:

Cheltuie banii cu plăcere, însă doar dacă are ceva beneficii din aceasta. El poate plăti pentru cină într-un restaurant scump, însă o face doar pentru că iubește să meargă acolo. Poate cumpăra un vin scump, doar pentru că îi place lui. Îţi poate plăti chiar şi un tur, însă nu o va face pentru tine, ci pentru el, iar tu vei fi un accesoriu la plăcerea lui. E important să înțelegi aceste momente: bărbatul cheltuie pentru tine sau pentru plăcerile lui?

Un bărbat zgârcit nu înțelege de ce să faci cadouri, dacă nu există vreun motiv. Flori îţi va dărui doar de două ori pe an: de ziua ta şi de ziua femeii. El crede că cheltuielile pentru plăceri sunt inutile, banii trebuie investiți cu înțelepciune.

Când vine vorba de cheltuieli sau finanțe, imediat îşi va aminti despre realizările sale din trecut, cum înainte avea mulți bani, că erau alte timpuri şi cât de risipitor era. Adică îşi va aminti toate momentele când avea bani şi când îi cheltuia, dar nu va spune nimic ce va face acum pentru a-şi îmbunătăți situația financiară.

Oriunde nu veţi merge, va comenta costul unui sau altui lucru şi se va plânge pe prețurile nejustificat de mari. În restaurant, de asemenea menționează într-o formă jucăușă despre costul bucatelor.

Ţine evidența tuturor reducerilor, știe unde şi ce este mai ieftin. Întotdeauna va cumpăra lucruri doar la reduceri sau promoții. În cazul în care va cumpăra ceva ieftin, va fi extrem de mândru de sine.

Ezită să cheltuie mulți bani. Întotdeauna are o limită a sumei pentru cumpărături, iar pentru  următoarele cheltuieli starea de spirit i se va înrăutăți, va începe să fie nervos.

Adoră să colecționeze ceva –  aceasta e pasiunea si hobby-ul său.

Desigur, trebuie să distingi atunci când bărbatul este zgârcit și când e doar rațional. Dacă ai nevoie de un automobil pentru a ajunge la muncă confortabil, însă îţi dorești şi o bijuterie scumpă, iar bărbatul optează pentru confort, atunci nu e zgârcenie, ci o manifestare a grijii faţă de tine.

Bărbatului cu energie masculină puternică îi este dificil să cheltuie bani pe lucruri inutile. El preferă să-și planifice bugetul și să cheltuie banii cu înțelepciune. Un astfel de bărbat cu greu poate fi numit zgârcit.

Însă,  dacă partenerul tău nu poate cheltui bani pentru plăceri și achită doar pentru lucrurile utile, este puțin probabil că îţi va dărui emoții și atenția de care vei avea nevoie atât de mult, fiind cu el.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!