5 pași simpli pentru a-ţi reseta viaţa personală!

Îţi propunem 5 paşi simpli pentru a-ţi reseta viaţa personală:

1. Ia-ţi adio de la toţi băieţii răi. 

E timpul pentru un nou început, pentru a reîncărca acele promisiuni și decizii pe care ţi le-ai făcut în ajunul Anului Nou. Începe cu acei tipi care nu-ţi răspund, ci îţi scriu doar atunci când au nevoie de intimitate, care nu încearcă să găsească timp pentru tine, atunci când ai nevoie tu. Nu ai timp și energie să alergi după cel care nu te observă.

2. Scapă de lucrurile fostului iubit.

Da, poate nu ai întâlnit pe nimeni mai bun, însă să-i privești poza sau să-i porți tricoul nu te va ajuta – aceasta nu-l va întoarce înapoi şi nici nu va grăbi procesul de a te apropia de o altă persoană. Ascunde aceste lucruri sau chiar aruncă-le. Credeți-mă, aceasta ajută.

3. Nu mai posta fraze depresive.

Dacă pagina ta pe rețelele de socializare este plină cu citate despre dragoste neîmpărtășită, puțin probabil că cineva va dori să-ţi scrie. Pare un lucru atât de disperat, dar, de asemenea şi ciudat – de ce să-ţi afișezi suferința? Postează  lucruri pozitive și vei vedea cât de repede se va întoarce ceea ce oferi.

4. Fii curajoasă şi începe discuția cu băiatul frumos de acolo…

Ajunge să te ascunzi de toată lumea, ajunge să aștepți. La urma urmei, afară e atât de frumos, nu ai nimic de pierdut. Antrenează-ţi abilitățile de seducție!

5. Fă-te frumoasă.

Perioada grea a trecut, ajunge, ai suferit destul, acum e timpul să te aduci în ordine. Eliberează loc în casă pentru potențialii oaspeți, strânge lucrurile de pe scaune, cutiile de bomboane, ceștile uitate cu ceaiul nebăut. Fă-ţi o tunsoare nouă, scoate îmbrăcămintea seducătoare – pregătește-te de un nou sezon în viaţa ta. Ascunde îmbrăcămintea voluminoasă, scoate rochiile, pantofii, culorile aprinse – nu doar că vei arăta bine, ci şi te vei simți bine.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!