Cum îţi exprimi corect iubirea faţă de bărbat: 3 sfaturi extrem de importante!

Ce-şi dorește femeia de la bărbat?… Atenție, grijă, gingășie, protecție…

Când în viaţa femeii apare bărbatul, ce-i oferă ea? Atenție, grijă, gingășie și chiar protecție. Adică, îi oferă ceea ce şi-ar dori pentru sine. Doar manifestând aceste sentimente, femeia îşi exprimă iubirea.

Adevărul este că bărbații percep dragostea în mod diferit, decât femeile. Da, bărbatului îi va fi plăcută grija, atenția, sau gingășia ta atât timp cât nu se transformă în grijă maternă. Însă el ar vrea să obțină de la femeie iubirea în acea formă, în care o înțelege el. Mai exact…

Ar dori să-l accepți aşa cum este…

Dacă femeia încearcă să schimbe bărbatul: trăsăturile lui de caracter, stilul de viaţă, stilul de a se îmbrăca, interesele, chiar şi pentru binele lui, pentru bărbat acesta e un semnal: “Aici nu mă acceptă aşa cum sunt. Aici nu mă iubesc”…

Dacă însă femeia acceptă bărbatul în întregime, cu toate calitățile, interesele, stilul său de viaţă, îl acceptă nu la nivelul inteligenței, ci la nivelul inimii, pentru bărbat aceasta va fi cea mai bună confirmare a iubirii.

Ar dori să crezi în el

Crede în ințelepciunea lui, în genialitatea lui. Crede în el mai mult, decât crede el însuși. Crede în faptul că va obține succese mari, că va putea întreține familia. Crede, că el ştie mai bine ce să facă într-o situație sau alta. Să crezi în bărbatul tău, înseamnă să nu-ţi asumi obligațiunile bărbătești şi rolul de lider.

Pur şi simplu crede în el ca în Dumnezeu, şi niciodată nu te abate de la credința ta. Chiar dacă acum nu are nimic, chiar dacă încă nu şi-a găsit calea, credința femeii iubite îl va inspira să facă imposibilul. Bărbații de succes sunt recunoscători toată viaţa femeilor care au avut încredere în ei, pentru că datorită credinței lor şi-au descoperit talentele, nu au avut frică să riște, să cadă, să se ridice şi să meargă din nou. Datorită credinței au cucerit culmi înalte.

Ar dori să-l susţii.

Bărbatul simte că femeia îl iubește, atunci când ea îi oferă sprijinul său. Dacă femeia nu-l sprijină, atunci el pierde încrederea în ea, iar în relație poate apărea o fisură mare. Orice decizie a bărbatului, femeia înțeleaptă o întâmpină cu întrebările: “Te-ai gândit? Ești sigur? Atunci acționează!” Bărbatul niciodată nu va pleca de la femeia care îl sprijină pe deplin. Chiar dacă are un caracter furios, furia lui niciodată nu va ajunge la femeia iubită. Dimpotrivă, el întotdeauna îi va cere sfatul, având încredere în ințelepciunea ei, pentru că vede în ea un umăr de încredere, vede că îl iubește, iar iubirea ei îi va aduce bunăstare..

Acceptați-vă bărbații, credeți în ei, sprijiniți-i şi fiți fericiți!

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!