Cea mai fermecătoare elevă guvernată de VENUS. Vezi cine e norocoasa!

Se află sub protecția planetei Venus, de aceea ştie toate trucurile se seducție. Fiind extrem de senzuală, este de neegalat în arta de a atrage bărbații. Însă îi alege doar pe cei mai speciali. Se bazează pe intuiție când îşi alege potențialul iubit.

E foarte geloasă şi capabilă să facă scene destul de zgomotoase. Ştie ce-şi dorește şi cu încăpăținarea sa poate părea irațională. Dacă are un scop, atunci merge exact către el, chiar dacă va apela la lacrimi, amenințări sau vase sparte. Dacă ești legat de ea, atunci fii gata să cedezi sau să ieși din joc.

E gata să ofere în aceeași măsură în care ia. Este foarte afectuoasă, însă are un bun simț înnăscut. Descoperă repede înșelăciunile şi instinctiv îi răspunde reciproc sincerității partenerului. Se bazează doar pe emoțiile sale. Unii fac greșeala de a subestima inteligența ei, din moment ce nu şi-o arată în societate. Are o formă rară de inteligență –  știe că pentru a înțelege adevărul trebuie să ai încredere în intuiție.

E practică, nu tinde către idealism. Nu crede în iubire platonică, pentru ea iubirea există doar împreună cu atracția fizică.

În tinerețe e însetată să cunoască viața mai bine, iar bărbatul care o va învăța acest lucru, are toate șansele să-i cucerească inima. Însă cu cât cunoaște mai bine bărbații, cu atât cerințele sunt tot mai mari atunci când îşi alege partenerul. Îşi stabileşte un set de cerințe şi nu va merge prea departe cu bărbatul care nu le satisface.

Adoră luxul. Bărbatul, capabil să-i ofere blănuri, smaralde, s-o înconjoare cu bogăție vizibilă, va rămâne posesorul inimii ei pe o perioadă lungă de timp.

Are nevoie de un obiect de afecțiune, însă din cauza conservatorismului înnăscut, ea probabil va aştepta căsătorie şi nu o legătură simplă. Are tendinţa să-şi considere iubitul proprietatea ei și nu face nimic pentru a garanta loialitatea lui.

Gătește gustos, este o amantă excelentă şi poate deveni o soție bună pentru că e o fire  loială şi iubitoare. Însă niciodată nu va ierta infidelitatea.

Ea e TAUR – cea mai fermecătoare elevă guvernată de Venus, chintesența femeii.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!