15 motive pentru care PEŞTII sunt cei mai BUNI oameni din lume!

Cea mai exactă descriere!

Dacă discutați destul de des cu nativii din zodia Peşti, atunci probabil veţi fi de acord că ei sunt oameni greu de înțeles.

Iată 15 motive pentru care Peștii sunt greu de înțeles şi acest lucru îi face și mai atractivi.

1.Este semnul zodiacal N12

Peștii sunt ultimul semn din zodiac, iar aceasta înseamnă că posedă caracteristicile tuturor celor 11 semne dinaintea lui. De aceea, trebuie să depui mult efort pentru a-i înțelege sentimentele. Sunt destul de indeciși, chiar şi atunci când e vorba de lucruri mărunte. Sunt prietenii care spun “da”, iar apoi îşi iau cuvintele înapoi. Da, Peștii pot fi destul de impulsivi, însă întotdeauna se gândesc, înainte de a face ceva.

 2. Peștii sunt mereu în căutarea impresiilor noi

Peştii au nevoie de experienţe noi şi sunt fericiţi atunci când găsesc pe cineva care să le țină companie. Sunt gata să mențină relaţii cu persoanele active, deschise şi hotărâte. Dacă Peştii se simt în capcană, vor deveni impulsivi şi cu prima ocazie vor încerca să schimbe totul.

3. Sunt plini de compasiune şi foarte generoşi

Compasiunea Peștilor ajunge uneori la extreme. Însă aceasta e cu adevărat o calitate bună, ei o fac din toată inima. Dacă ai nevoie de compasiune, apelează la un prieten din zodia Pești.

4.Peştilor le este greu să deosebească realitatea de fantezie.

Peştii – sunt visători incredibili. Acest semn e guvernat de Jupiter şi Neptun, iar ultimul aduce cu sine iluzii. Ei deseori fug de la un scop la altul şi aceste scopuri deseori par imposibile, însă Peștii cred în ele.

5. Sunt conduși de empatie

Peştii simt profund emoțiile altor persoane. Este o calitate extraordinară, însă de multe ori le aduce confuzie în starea emoțională, pentru că îşi ignoră propriile sentimente. Dacă ai nevoie de un umăr pe care să plângi sau un sfat sincer, Peștii te vor ajuta dezinteresat.

6. Sunt capabili să gândească doar în singurătate.

Dacă Peştii sunt forțați să comunice ziua întreagă cu oamenii, într-o oarecare măsură ei fac acest lucru automat. Ei întotdeauna au nevoie de timp pentru a fi singuri. Aceasta îi ajută să-şi adune gândurile şi să se simtă productivi.

7. Sunt introvertiți prin natura lor.

Cel mai des aceasta înseamnă, că tot timpul încearcă se se înconjoare de oameni noi, însă nu observă când acești oameni se transformă în prietenii lor. Mai mult decât atât, Peștilor le este greu să se comporte firesc cu oamenii care nu le sunt apropiați. Ei pot părea destul de închiși, însă în realitate acest comportament e legat de interesul lor înnăscut faţă de viața şi poveștile altor persoane.

8. Peștii îi acceptă pe toți

Unor nativi această calitate le crează o mulțime de probleme, pentru că întotdeauna văd în oameni doar lucrurile bune. Probabil că cel care a decis că o persoană „nu este vinovată până nu i s-a dovedit vinovăția“ a fost Pește. Dacă Peștii organizează o petrecere, se formează o companie foarte interesantă, pentru că sunt bucuroși de oameni din toate grupurile sociale.

 9.Sunt hipersensibili

Cuvintele îi pot răni profund pe Pești şi din această cauză devin tăcuţi. Fiţi atenţi atunci când vă exprimaţi şi fiţi sinceri cu sentimentele voastre, pentru că Peştii simt excelent emoțiile altora.

10. Peştii au nevoie de modele

Dacă într-un moment ai simțit că eşti admirat de un Peşte, atunci probabil că acesta este cazul. Fără exemple, Peştii se simt pierduţi şi nu se pot decide care va fi următorul pas. Aceasta desigur explică de ce acești nativi sunt nehotărâți.

11. Au o minte perfectă, aproape cosmică

Sunt persoane extrem de spirituale, prin urmare, majoritatea muritorilor de rând le este dificil să-i înţeleagă. De aceea, Peştii – sunt unul din cele mai dificle semne din zodiac, care posedă o minte perfectă şi care sunt capabili să se conecteze cu umanitatea şi cosmosul.

12. Sunt întotdeauna gata să-i ajute pe cei care se simt rău

Peștii sunt capabili să se sacrifice pentru alții, iar spiritualitatea lor este dincolo de granițele religiei. Cei născuți sub acest semn tind să ofere ajutor dezinteresat. Astfel mulți se folosesc de generozitatea Peștilor.

13. Sunt predispuși la anxietate şi indecizie

Acești nativi au starea de spirit schimbătoare, deseori cad sub influența lenei şi fug de responsabilitatea pentru acțiunile lor. Acest semn e renumit pentru ciudățeniile sale şi soluțiile efemere.

14. Nu sunt dinamici şi iraționali

Acestea însă sunt compensate de intuiție, care îi ajută să ia deciziile corecte. Deasemenea intuiția îi ajută să ghicească gândurile şi dorințele altor oameni. Peştii au nevoie de încurajare constantă, iar indecizia deseori este cauza, că nu-şi ating obiectivele.

15.Sunt romantici incurabili

În adâncul sufletului ei sunt credincioși, afectuoși și generoși. Peștii au emoții foarte profunde. Sunt iubiți pasionali, care au nevoie să simtă o legătură reală cu partenerul său. Pentru acest semn nu sunt caracteristice relațiile de scurtă durată şi intrigile. Peștii sunt parteneri loiali şi iubitori. Ei iubesc să dăruiască iubire, iar partenerii lor întotdeauna se simt speciali şi importanți.

Sunteți de acord cu aceste caracteristici despre Pești? Spune-ne în comentarii!

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!