8 motive să te căsătorești cu o fată “dificilă”…

Când oamenii își aleg persoana cu care să trăiască, se preocupă în general ca ea să nu aibă neajunsuri greu de acceptat. Şi fac o mare greșeală.

Probabil toţi ştiu cum e să trăiești cu fata care nu se supără şi nu te provoacă. Nu te critică. Doar dă din cap şi zâmbește. Cu ea întotdeauna e confortabil. E draguță şi binevoitoare. Şi-i permite lui, să facă tot ce îşi dorește.

Cu fetele “de alt tip” de obicei e mai complicat. Ele nu se mulțumesc cu ce au, îşi doresc ceea ce merită. Întotdeauna vor dori mai mult de la tine. Ele sunt emoționale, pasionale şi grijulii.

Un bărbat pasiv va alege prima opţiune. El nu e pregătit să lucreze asupra relației. El nu-şi dorește certuri. În final relația se transformă în rutină şi dispare. Iar persoanele trăiesc împreună doar pentru că s-au obișnuit, pentru copii sau pentru că le este greu să împartă averea.

Un bărbat adevărat știe că fata cu caracter dificil – e cea mai bună alegere.

Dacă dorești să devii mai bun, să-ţi extinzi abilitățile şi orizonturile gândirii, o fată „dificilă“ e cea mai bună alegere. Iată cum înțelegi că ai găsit exact acea persoană:

1.Ea rareori îți spune ceea ce aștepți să auzi. Și de multe ori, se dovedește că avea dreptate. Căsătorește-te cu o astfel de fată!

2. Căsătorește-te cu fata care îţi cere să o respecți.

3. Căsătorește-te cu fata care poate vorbi despre politică. Chiar dacă opiniile voastre nu coincid.

4. Căsătorește-te cu fata, ochii căreia încep să lumineze de pasiune, atunci când vorbiți despre unele lucruri și călătorii.

5. Căsătorește-te cu fata, care nu-ţi va permite să-ţi “îngropi” talentul.

6. Căsătorește-te cu fata, care te face să încerci să fii mai bun în fiecare zi.

7. Căsătorește-te cu fata, cu care trebuie să te lupți, uneori.

8. Căsătorește-te cu fata, talentele căreia sunt egale cu ale tale, sau chiar le depășește.

Nu mă înțelege greșit. Fetele cu caracter dificil, de obicei, sunt pentru bărbați o “durere de cap”. Te fac mereu să te simți neputincios, pentru a le face fericite. Însă, peste ani, atunci când fetița va crește și va deveni mai înțeleaptă, va fi soția perfectă.

Odată ce ai găsit una, ține-te de ea. Poate că EA e cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla vreodată în viață.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!