12 semne că ai alături o femeie de calitate înaltă!

1. Ea te motivează să-ţi atingi obiectivele, însă nu intervine. Are încredere că ești în măsură să iei deciziile corecte în viață. Este sprijinul tău, nu antrenor.

2. Ea nu încearcă să te facă gelos. E sigură pe sine, pe ceea ce valorează şi pe faptul că tu ești conștient de aceasta. Nu se joacă în jocuri pentru a te impune să vezi ce merită.

3. Ea nu are complexul prințesei. Cere să o tratezi cu respect pentru că e persoana ta scumpă şi nu pentru că e femeie, şi ca prin magie merită ceva.

4. Ea are o parte a vieții în care tu lipsești. Prietenii, hobby-ul, cariera. Este destul de independentă şi încrezătoare, pentru a nu avea nevoie de participarea ta, în tot ceea ce face.

5. Nici nu te îndoi dacă merită s-o inviţi la o parte din activităţile tale: întâlniri cu prietenii, sărbători corporative sau la părinți – ea știe cum să se comporte în diferite situații. E suficient de matură pentru a face impresie bună și înțeleaptă pentru a se putea relaxa cu prietenii.

6. Ea are grijă de sine. Aceasta nu înseamnă că e ideală, însă întotdeauna tinde către perfecțiune. Nu trebuie să-i spui ce să facă. E destul de inteligentă să-şi înțeleagă problemele şi să se descurce cu ele singură. Ea are nevoie de un partener, nu de un tătic.

7. Întotdeauna se prezintă pe sine şi nu ca prietena ta. Statutul tău nu înseamnă nimic, cu excepția că sunteți împreună.

8. Ea nu se teme de intimitate. Dacă nu dorește să facă ceva, îţi va spune direct. Ea poate vorbi deschis despre viaţa voastră intimă, este un lucru normal, matur.

9. Ea are propria opinie, pe care o poate exprima şi justifica. Dacă nu va fi de acord cu tine, puteți discuta pe tonuri normale.

10. Ea niciodată nu te va bârfi prietenilor sau părinților. Te respectă şi nu te va înjosi în faţa altora.

11. Ea știe ce-şi dorește de la viată. Ea nu-şi trădează valorile şi visurile, doar ca să-i facă pe plac bărbatului.

12. Te vei simți un norocos alături de ea. Ea nu se teme să fie singură, iar dacă te-a ales, atunci nu este indiferentă şi consideră că vă veți ajuta reciproc să creşteţi şi să vă dezvoltați împreună.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!