Iubirea pentru bărbat începe cu iubirea de sine…

Ne dorim să întâlnim iubirea, însă iubirea pentru bărbat, începe cu iubirea de sine.

Femeia de multe ori crede că în viața ei va apărea bărbatul şi totul se va schimba, totul va fi altfel. Ea însă uită un adevăr simplu: iubirea pentru bărbat începe cu iubirea de sine.

Probabil te întrebi: cum să-ţi deschizi în interior capacitatea de a iubi? Atâta timp, cât femeia nu se va accepta aşa cum este, nu va putea iubi şi accepta un bărbat în viaţa ei.

Bărbatul va fi pentru ea cineva care o va ajuta să-şi simtă importanța şi unicitatea. Prin atitudinea lui faţă de ea, prin momentele de atenție pe care i le va oferi, ea îşi va crea iluzia magiei şi faptul că este extraordinară.

Până când bărbatul îi va spune cuvinte frumoase, o va acoperi cu tot felul de semne de atenție, femeia va simți energie şi stare de spirit bună.

Iar dacă bărbatul va înceta să facă aceasta, din diferite motive, fie că e obosit, are probleme sau vrea să fie singur, atunci nu va rămâne nici urmă de buna dispoziție, lumea se va adânci în tristețe şi neliniște.

Pentru multe femei este important să simtă că bărbatul are dorința să facă ceva. Ea se orientează mai mult, nu pe ceea ce-şi dorește, ci pe faptul dacă bărbatul îi susține dorința.

Femeia așteaptă de la bărbat același emoții pe care le simte ea.

Bărbații însă sunt altfel. Pentru ei emoțiile nu întotdeauna sunt importante, ei nu înțeleg cum aceste detalii pot fi atât de importante pentru femeie. Bărbații nu acordă atenție detaliilor, iar femeile în rezultat se supără.

Femeia ar trebui să învețe să-şi exprime dorințele, să învețe să se simtă pe ea însăși şi să nu uite că iubirea pentru bărbat începe cu iubirea de sine. Bărbații trebuie învățați cum să iubească. Uneori pentru femei aceasta e o sarcină imposibilă, pentru că ea are nevoie să simtă că bărbatul o iubește. Aceasta se întâmplă dintr-un singur motiv, pentru că nu se iubește pe sine.

De aceea, femeia e obligată inițial să se iubească pe sine şi doar după aceasta va avea ințelepciunea şi răbdarea necesară pentru a-l învăța pe bărbat cum să iubească. Bărbații sunt lipsiți experiență în domeniul iubirii, domeniul emoțiilor pentru ei e universul necunoscut, iar femeia vine în viața lui pentru a-l învăța despre iubire.

Pentru aceasta femeia ar trebui să știe ce fel de relație îşi dorește. Doar o femeie bogată spiritual e capabilă să provoace iubirea unui bărbat.

Femeia ar trebui să se umple de iubire, să-şi simtă importanța fără bărbat. Să se simtă confortabil fără el. Numai în acest caz întâlnirea cu bărbatul va fi cea mai înaltă expresie a integrității și iubirii sale.

Doar atunci ea va fi capabilă să se dăruiască, când se va simți plină în interior.

Doar atunci toate acțiunile ei vor fi pătrunse de liniște şi iubire şi nu se vor asemăna cu prinderi convulsive de primul întâlnit în dorința nebună de a obține iubire.

Când femeia e nesigură pe sine, se agită mult, îşi face griji pentru relație, îşi învârte în cap tot felul de gânduri, cine a spus, ce a spus, cu ce ton – atunci ea nu va fi deschisă pentru iubire, pentru că nu se iubește, nu se acceptă şi nu simte.

Doar atunci când se va liniști în interior, când îşi va găsi armonia, va putea fi deschisă pentru relații şi iubire. Toate celelalte nu sunt decât un mod de a-şi satisface insuficiența de iubire către sine.

În dezvoltarea spirituală fiecare din noi trece stadiul egoismului sănătos şi depășindu-l se deschide posibilitatea către adevărata iubire de sine şi capacitatea de a-l iubi pe altul.

Înainte de a dori iubire într-o relație, ar trebui să deschizi în tine capacitatea de a iubi.

Iubirea pentru bărbat începe cu iubirea de sine.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!