Test pentru starea ta interioară: ce ai observat în primul rând?

În psihologie se folosesc un tip special de teste, în care se utilizează imaginile duble. Cu ajutorul acestor metode, psihologii pot identifica mai uşor personalitatea de bază a pacientului, trăsăturile de caracter, pentru a alege şi a-i arăta calea corectă, cum să se miște mai departe.

Următorul test te va ajuta să înțelegi, care este starea ta interioară în momentul de faţă.

Priveşte cu atenţie imaginea şi vezi ce ţi s-a aruncat inițial în ochi?

LEBĂDA

În momentul de faţă eşti confuz şi nu ştii în ce direcție să mergi mai departe. Nu ar trebui să fii speriat sau supărat, mai devreme sau mai târziu fiecare persoană trebuie să facă o alegere şi să se îndoiască, dacă alegerea făcută va fi una corectă.

Încearcă să analizezi toate consecințele pozitive şi negative ale alegerii făcute. Le poţi scri pe o foaie. Important e să o faci încet şi să nu insiști pe miezul problemei. Uneori, îndepărtându-ne de miezul problemei şi transferând atenția pe altceva – ne oferă o soluție de la sine.

VEVERIŢA

Ceea ce se întâmplă în jurul tău, te-a demoralizat complet. Eşti indispus şi-ţi pare că nu există o soluție. Însă cea mai bună variantă, cât nu ar suna de straniu – ar fi să lași această situație şi să ai încredere în soartă. Odihnește-te câteva zile, mergi într-o călătorie, distrează-te. Sau încearcă să dormi şi să privești televizorul.  Când te vei odihni suficient, te vei liniști şi vei înțelege că nu trebuia să exagerezi cu această problemă, care nu este atât de globală.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!