Să pierzi prietenii odată ce înaintezi în vârstă – nu e un lucru atât de rău! IATĂ de ce…

 

Ţi-e frică să-ţi pierzi prietenii şi nu eşti gata pentru ceea ce-ţi rezervă viitorul? Nu-ţi fă griji, atunci când te maturizezi, devii o persoană complet diferită, vei avea o viață complet nouă și, cel mai probabil, în ea vor exista locuri si oameni noi. Însă va trebuie să-i eliberezi pe unii din vechii tăi prieteni, tocmai din cauza acestor schimbări. Schimbările – nu sunt neapărat ceva rău. Pentru tine este o oportunitate să înveți lucruri noi.

1.Vigilenţă sporită

Cu timpul începi să protejezi şi să aperi tot ce e important şi prețios în viaţă. Atunci nu vei mai dori să afişezi totul, indiferent pentru cine nu ar fi acesta. Prietenii care vor apărea la vârsta matură te vor prețui pentru ceea ce spui şi faci. Relațiile cu oamenii noi, se vor dezvolta datorită intereselor comune.

2. Călătoriile prin viaţă

Maturizându-te ai câștigat experiență şi ai înţeles, pe care din prietenii tăi te poţi baza. Poate vei fi nevoit să-i lași pe unii din ei să plece.

3. Relații conștientizate

Chiar dacă între timp vei pierde câţiva prieteni vechi, aceasta nu înseamnă că nu-ţi vei face alte relații, cu alți oameni. Cu trecerea timpului vei avea noi interese, noi teme de discuții şi mai multe locuri pe care nu le-ai vizitat.

4. Lipsa timpului

Cu cât te maturizezi, cu atât mai puţin timp îţi rămâne pentru plăceri. Poate e o exagerare, însă totul depinde de tine. Viaţa poate deveni una din cele mai rapide curse. Cum ar fi, e important să-ţi gestionezi timpul şi să înțelegi că totul se întâmplă la timpul potrivit. Aceasta se referă şi la oamenii din viaţa ta.

5. Disprețuiești minciuna

În tinerețe lipsa de sinceritate era considerată ceva normal. Toţi copii sunt puţin nesinceri cu prietenii. Cu timpul nu vei tolera grosolăniile şi minciuna. Vei dori discuții sincere în loc de relații dăunătoare, sau care nu duc nicăieri.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!